Buscador

Ajuntament de Calonge

Portal web municipal

Àrea de Serveis Generals

Area de cultura

L'Àrea de Serveis Generals està formada per la Unitat de Gestió de Persones, la de TIC i Gestió Territorial, l'Oficina d'Atenció Ciutadana i la Unitat de Contractació, Patrimoni i Assessoria Jurídica.

La Unitat de Gestió de Persones s'encarrega de les tasques pròpies de gestió dels recursos humans de l'organització. S'ocupa de gestionar el personal de l'administració municipal amb els criteris de màxima eficiència, transparència i optimització, amb l'objectiu d'assolir la màxima qualitat en la prestació dels serveis a la ciutadania. També s'encarrega de mantenir la comunicació amb els representants sindicals dels treballadors municipals per tractar les qüestions relacionades amb els drets laborals del personal.

La Unitat de TIC i Gestió Territorial s'encarrega de la gestió dels temes vinculats a les tecnologies de la informació i la comunicació, així com de les eines relacionades amb la gestió territorial del municipi.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) és un servei integral que té com a objectiu resoldre les necessitats d'informació, gestió, orientació i tramitació que tingui la ciutadania amb l'administració local. L'OAC facilita informació sobre els serveis i activitats municipals i permet, entre d'altres, gestionar els diversos tràmits amb l'administració. Aquest servei disposa de dos punts d'atenció presencial: un a Calonge (Plaça de la Concordia, 7), i l'altre a Sant Antoni (Avinguda Catalunya, 26).

La Unitat de Contractació, Patrimoni i Assessoria Jurídica té encomanades les funcionas relacionades amb la gestió de les contractacions, de la gestió del patrimoni així com l'el·laboració d'informes jurídics.

Fitxa tècnica

Adreça: Plaça de la Concòrdia, 7. 17251 Calonge i Sant Antoni
A/e: oac@calonge.cat
Tel. 972 660 375

Oferta Pública d'Ocupació

Enllaços d'interès

Texto H4

| © 2019 AJUNTAMENT DE CALONGE Tots els drets reservats.
Llicència d'ús per Portal web. Desenvolupat amb eConstruye d'Absis |

Ajuntament de Calonge - Pl. de la Concòrdia, 7. 17251 Calonge - tel. 972 660 375

estadisticas